viernes, 13 de agosto de 2010

Dos propuestas que no te puedes perder para acabar de rematar el verano,la 2ªcursa de L'espai Kilian,organizada por el Club Piritours y la cursa de Btt en Canyelles,organizada por O2Sports.


http://www.o2sports.es/cursa_btt_canyelles.html



BELLVER - PRULLANS 5 de SETEMBRE del 2010
Associació de muntanya i natura Piritours Esquí Tresc -CLUB PIRITOURS- i els Ajuntaments de Bellver i Prullans s´han posat a treballar per organitzar la 3 ª Cursa de Muntanya Bellver - Prullans.
Aquest any, l´ESPAI KILIAN amplia el territori, ha integrat llocs que han tingut un especial significat en la formació esportiva i personal d’un jove nascut al Pirineu que ha arribat a Campió del Món en les especialitats de Curses de Muntanya i Esquí de Muntanya.
CLUB PIRITOURS vol que aquest esdeveniment esportiu, que comptarà amb la presencia de Kilian Jornet, tricampió del món de curses de muntanya, sigui una referència força important pels municipis de Bellver i Prullans com per la comarca de la Cerdanya, per això, hi haurà una sèrieactes paral.lels que escollirem entre els diferents implicats: Ajuntaments de Bellver i Prullans, Restaurants, Empreses, Club Piritours i altres.
Aquesta cursa està dins del Trofeu PIRITOURS-ESPAI KILIAN de curses de muntanya integrades per les seguents curses: 3ª Cursa de muntanya Bellver-Prullans, 3ª Mitja marató Bellver-Prullans, 2ª Cursa Popular Bellver-Prullans, 1ª Cronoescalada Meranges-Malniu i 1ª Cursa de muntanya de Castellar de n´Hug



5 comentarios:

Jose Luis dijo...

Hola Breto mamon, que no te vemos ni en pintura!!!!

Oye, creo que iremos a la de Canyelles....

Salud y pedales!!

Colosadu dijo...

Casi seguro que iremos.
vendrás o que?

Breto dijo...

Hola companys!!iré a pasar la mañana desde la cuneta!!saludos

Jose Luis dijo...

Hola Breto..., vamos a ver...
Para que nos enredas diciendo..., venga!! veniros ala de Canyelles!!!
Para eso???? PAra que una vez alli disfrutemos como animales???
Para que hagamos unas trialeras de puta madre, unas subidas de la muerte y un recorrido muy bien señalizado y muy bien organizado?????
Venga hombre, la proxima vez no nos llames.... PARA ESTO?????'

JAJAAJAAAA!!!!

Enhorabuena por todo y felicita a la organización de nuestra parte y a ti por tu trabajo!!!

Lo hemos pasado super!!!

Salud y pedales!!

Breto dijo...

Jajajaja!!gracias companys!!